sábado, 29 de septiembre de 2012

 2 BATXILLERAT

DOSSIER



These are some documents that will help you be successful in your compositions and your exams, especially the PAU exam.

PAU GUIDE AND TIPS FOR EXAM SUCCESS
Here you have the official text for the PAU English exam (but remember it may change any moment) and some tips for being successful in your English exams.

TEXT TYPES
From "Opinion Essays" to "Informal Letters". A very quick and easy help prepared some time ago by Joan Garrido, a colleague who once worked here.

TOPIC VOCABULARY
Crime, Environment, Sports, The Media... Here you can find key words from the most popular topics for the PAU exams. You can start using them in your compositions.

EXAMPLES OF PAU EXAMS
Some of these exams come directly from the PAU tests, others have been prepared or modified by your teacher.

Remember!
The only way to master a foreign language is PRACTICE, PRACTICE and PRACTICE again.
Welcome Back!!!

We hope this will be a great year for all our students at IES Benaguasil!

martes, 3 de abril de 2012

Happy EASTER  everybody!!!!!!

Have a laugh with these poor colored Easter eggs!


SUBPRIME MORTGAGES AND THE FINANACIAL CRISIS
Bird and Fortune (The Last Laugh)

Do you want to learn more about how the finanacial crisis began? 
Watch this video from 2008 and do the activities. Although the news are old, the vocabulary is still relevant and useful.

Video with Spanish subtitles



Video without subtitles (higher quality)







martes, 14 de febrero de 2012

Ara es podeu matricular a les Escoles d'Idiomes per realitzar diverses proves de certificació d'idiomes, entre ells l'anglés.
En aquest link teniu tota la informació.
Bona sort per els que vulguen presentar-se.

Prova Certificació Escola d'Idiomes

lunes, 2 de enero de 2012

PROVES HOMOLOGADES A2 (Nivell Bàsic) 2011-2012

S'aproxima la data per realitzar les proves homologades d'idiomes.  La forma de les proves i les seues condicions venen establides per la normativa de la Conselleria d'educació.

A continuació teniu alguns aclariments i podeu trobar el fullet informatiu de la Conselleria en aquest enllaç: Guia del Candidat.

Normativa: Orde  20/2011, de 24 d'octubre, de la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació (DOCV nº 6646 del 8 de novembre de 2011).

Què és: És una prova que servix per a acreditar el nivell A2 de competència lingüística tal com ve definida en el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. 
Permet l’obtenció del certificat de Nivell Bàsic (A2) dels idiomes estrangers cursats en els centres docents i permet accedir al primer curs de Nivell Intermedi de les ensenyances d’idiomes en les Escoles d'Idiomes (no garanteix plaça).  

Qui pot presentar-se: Tots els alumnes i les alumnes que tinguen, almenys, 16 anys complits l’any natural de la realització de la prova i estiguen matriculats en el centre l’any de realització de l’esmentada prova.  

Estructura de la prova: La prova homologada s’estructura en 4 parts, que avaluen les destreses següents: 
Comprensió escrita (CE), aproximadament 50 minuts.
Comprensió oral (CO), aproximadament 25 minuts.
Expressió escrita (EE), aproximadament 60 minuts.
Expressió oral (EO), aproximadament 10/15 minuts de preparació, parelles 15 minuts i trios 20 minuts.
Els candidats podran accedir a totes i cada una de les proves sense que la superació de qualsevol d’estes siga requisit indispensable per a poder realitzar les restants.

Amb quina nota supere la prova: Cada una de les destreses de la prova representa el 25% de la nota final. Serà necessari obtindre, almenys, el 60% de la puntuació total possible en cada una de les quatre destreses.
Al percentatge obtingut en cada una de les destreses de que consta la prova homologada se li sumarà un 10% en el cas que l’alumne tinga una qualificació igual o superior a 7 en eixe idioma estranger objecte de la prova en el curs immediatament anterior a la celebració d’esta.
Les qualificacions s’expressaren amb els termes d’APTE o NO APTE.

La inscripció serà a la SECRETARIA del centre. 
ESTEU ATENTS A LES INSTRUCCIONS, ELS TERMINIS DE MATRICULACIÓ, PRESENTACIÓ DE DOCUMENTS I LES DADES I HORES DELS EXÀMENS QUE APAREIXERAN AVIAT.